asistenční linka 1202

Drystar (SK)    Drystar (AT)

Vysoušeč, typ B

Cena půjčovného 250 Kč/den bez DPH

Sleva 10 % při půjčení na 21 dní a více.

Kondenzační odvlhčovač Kruger AIRSEC 165 skvěle poslouží pro průmyslové i domácí použití. S jeho pomocí můžete vysušit povrchové škody způsobené vodou a dokonce i vysušit namočené koberce. Tento kondenzační odvlhčovač se řadí mezi jedny z nejčastěji používaných přístrojů na vysoušení. Rovněž se používá i v náročných podmínkách ve stavebnictví.

Přístroj disponuje hygrostatem pro automatický provoz. Kromě toho je vybaven také pojistkou proti přetečení, při jejíž aktivaci dojde k vypnutí přístroje.

Odvlhčovač funguje na jednoduchém principu. Jeho součástí je ventilátor, který nasává vlhký vzduch. Ten je následně veden na chladicí lamely, kde dochází k jeho ochlazení pod rosný bod a namrazuje se na jednotlivých lamelách. Po určité době se chlazení lamel zastaví a námraza se přemění na vodu. Ta následně odkapává do nádoby kondenzátu, jejíž objem činí 9,5 l.


Volat asistenční linku 1202

Fotografie z realizací

Základní technické parametry:

  • elektrické napětí:

    220 V/1/50 Hz

  • příkon:

    485 W

  • provozní teplota:

    6-30 °C (doporučená teplota 20-24°)

  • vohodné do max:

    80-120 m3

  • průchod vzduchu:

    510 m3/h

  • odvlhčovací výkon:

    15,0 l (při 20°C/60 % RV), 25 l (při 28°C/60 % RV)

  • objem nádoby na kondenzát:
    9,5l
  • pojistka proti přetečení:
    ano
  • kontrolka plné nádobky:
    ano
  • motohodiny:
    Ano
  • hlučnost::
    37-42 db(A)
  • hmotnost:
    26,0 kg
  • Rozměry (ŠxVxH)::
    39,0x59,0x37,0 cm

Další podpůrné přístroje pro urychlení vysoušení staveb a zdiva

S čím vám můžeme pomoci


Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem, rádi vám poradíme

Společnost DRYSTAR Czech Republic s.r.o. zaručuje spolehlivost a profesionalitu v oblasti vysoušení a sanačních prací.

Kontakt

  • K Pérovně 1513/10, 102 00 Praha
  • Asistenční linka: 1202

  • Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.